Bjelasica 1450, Kolašin

€250,000

Opis

Bjelasica 1450, Kolašin

Veličina: 37 m2 – 49 m2

Cijene počinju od 250.000 evra.

Bjelasica 1450 će biti dio ekskluzivnog skijališta, 1450 metara nadmorske visine. Kada bude razvijeno, odmaralište će se sastojati od ekskluzivnog skijaškog naselja sa hotelima visoke klase i mnogim drugim sadržajima na skijaškoj stazi. Jedan od njih će biti hotel BJELASICA sa 4 zvjezdice 1450.

Centralno smješten u gracioznim oblinama planine Bjelasica, u neposrednoj blizini priznatog skijališta Kolašin 1450, Bjelasica 1450 će posjetiocima udovoljiti idealnoj ravnoteži između udobnosti, avanture i profinjenosti. Veličanstveno odmaralište sa 4 zvezdice, koje će biti izgrađeno na 3 hektara alpskih šuma, ponudiće 168 prefinjenih jedinica u različitim tipovima soba; Svaki od njih obuhvata visok kvalitet i popustljiv komfor.

Po ulasku u hotelske prostorije, posetioci će biti dočekani u sofisticiranom lobiju sa recepcijom i lobi barom i imaće zadovoljstvo da budu na dohvat ruke pažljivo odabranim maloprodajnim objektima, uključujući apoteku, kozmetički salon, spa centar i restorane. Hotel će takođe imati zatvoreni bazen, skladišne objekte i ski skladište za goste, kao i 3 prostrane terase sa pogledom na skijaške staze sa otvorenim bazenom.

Ovaj projekat se nalazi na listi razvojnih projekata u turizmu odobrenih od strane Vlade Crne Gore za program Državljanstvo putem ulaganja.

Podijeli ovo svojstvo

Share