Skijalište K16, Kolašin

€250,000

Opis

Skijalište K16, Kolašin

K16 je najviše odmaralište u Crnoj Gori, smješteno na skijaškim stazama Kolašin 1600, planina Bjelasica. K16 je dobio ime po dva motiva: K za skracenicu u imenovanju planinskih vrhova, i 16 koji je skraćen sa 1600 – 1600 metara nadmorske visine odmarališta.

Kada se razvije, odmaralište će se sastojati od dve različite zone naselja sa hotelima i apartmanima visoke klase i zone privatnih ekskluzivnih vikendica između. K16 Resort se sastoji od 2 hotela sa 368 jedinica, kao i 7 stambenih zgrada sa 583 jedinice. Za one koji vole udobnost planina, kompleks takođe može ponuditi 28 porodičnih vila za maksimalan komfor.

Sve jedinice u okviru hotelskog naselja servisirat će hoteli, nudeći širok spektar pogodnosti i aktivnosti tokom cijele godine.

Zona skijaških staza interpolovanih u naselju osigurava idealnu pristupačnost skijašima i pruža sav smještaj u odmaralištu sa skijaškim pristupom u skijaškom izlazu.

Odmaralište će biti dostupno sa podgoričkog aerodroma za 35 minuta, što ga čini jednim od najbližih skijališta međunarodnom aerodromu u Evropi.
Prvi koncept skijanja i skijanja u Crnoj Gori nudi vam da skijate nazad u svoj hotel na kraju dugog dana na stazama. Vrhunska lokacija učinit će vaš skijaški odmor koji će biti malo opuštajući i ugodnim.

Ovaj projekat se nalazi na listi razvojnih projekata u turizmu odobrenih od strane Vlade Crne Gore za program Državljanstvo putem ulaganja.

Podijeli ovo svojstvo

Share