Kavac – Moderni stanovi u izgradnji

€130,777

Opis

Raspoložive stambene površine: 26 m2 – 124 m2

Uvođenjem novog stambenog bloka koji se nalazi u idiličnom i mirnom području Kavca, na samo 10 minuta vožnje od Kotora i Tivta. Ovaj vrhunski razvoj može se pohvaliti nizom veličina jedinica, od udobnih studijskih apartmana do prostranih dvosobnih dupleksa, osiguravajući da postoji opcija koja odgovara potrebama svakog kupca.

Stanovnici ovog kompleksa će uživati u nizu sadržaja, uključujući zonu za opuštanje zajedno sa BBQ i prostorom za sunčanje, kao i osvežavajući bazen za kupanje. Podrum je dizajniran da pruži pogodne i luksuzne karakteristike kao što su parking, spa zona zajedno sa teretanom, saunom, prostorijom za masažu, toaletima i tuš kabinama, osiguravajući da se stanovnici mogu opustiti i opustiti sa stilom.

Sve jedinice u ovom razvoju imaće prekrasan pogled na more i prodaju se potpuno namještene, što olakšava kupcima da se nasele i odmah počnu uživati u svom novom domu. Sa planiranim datumom završetka prvog kvartala 2024. godine, ovo je glavna prilika da posedujete komad luksuzne nekretnine na mirnoj i slikovitoj lokaciji. Imajte na umu da parking nije uključen u cenu, ali postoje brojne opcije za stanovnike kako bi se osiguralo da imaju pogodan pristup svojim vozilima.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.