Odličan stambeni kompleks u izgradnji, Tivat

€289,800

Opis

Smešten usred prirodne lepote koja oduzima dah, ovaj prelepi stambeni kompleks
Ima idiličnu lokaciju u srcu netaknutih pejzaža. Nalazi se u neposrednoj blizini aerodroma i
prestižni Porto Montenegro, ovaj izuzetan razvoj nudi neusporedivu praktičnost. Stanovnici uživaju u besprijekornom pristupu sadržajima svjetske klase i prepuštaju se živahnoj atmosferi luksuznog kompleksa Porto Montenegro. Spojite se u harmoničnu mešavinu sjaja prirode i urbane sofisticiranosti, doživljavajući oličenje prefinjenog života u ovom raju za opaske.

Okružene prirodnim ljepotama i spokojem koje oduzima dah, ove izuzetne rezidencije nude neusporedivo životno iskustvo. Stanovnici se upuštaju u luksuznu ponudu kompleksa Porto Montenegro, sa kustoskim izborom vrhunskih restorana i barova. Prestižna škola engleskog jezika Knightsbridge dodaje zrak ekskluzivnosti, osiguravajući pristup izuzetnom obrazovanju. Centralni gradski park Тivat pruža mirno odmaralište za opuštanje i povezivanje sa prirodom.

Sam kompleks je pedantno dizajniran da pruži mirno i sigurno utočište. Stanovnici uživaju u nizu izvanrednih sadržaja, uključujući spa salon sa saunom, parnom sobom i privatnim sobama za masažu. Dobro opremljena teretana služi fitnes entuzijastima, dok otvoreni grejani bazen sa kaminskim salonom nudi mirnu amЫance. Namjenski prostor za roštilj savršen je za vanjsku ručavanje, a šarmantne sjenice s otvorenim kaminima stvaraju intimne prostore za opuštanje. Igrališta služe mlađim stanovnicima, a salon ljepote i kino salon pružaju dodatna popustljiva iskustva. Sale za sastanke nude prostor za društvena i profesionalna okupljanja, dok pogodni kafići/pekara i prodavnice zadovoljavaju dnevne potrebe.

Projekat uključuje:
-Individual design Ьу ANSER & Partners – ап Cijenjena arhitektonska kompanija, smještena u Turskoj,
Specijalizovan za stambeni i privatni dizajn unutrašnjih i spoljašnjih površina; Brisanje svih detalja
od arhitektonske strukture prostora do posebno isušenog namještaja i dekor elemenata
prostorijama i prostorijama projekta,

 • Komplet namještaja za staru Haru – poznati proizvođači koji rade sa grudnjacima kao što je Aman,
  Armani i Kempinski, prema konceptu ključ u ruke.
  -Oprema za domaćinstvo: mašina za sudove, površina za kuvanje,
  hladnjak, mikrovalna pećnica, hauba, mašina za pranje rublja, bojler;
 • Vodovod Ьу Villeroy & Boch, Dornbracht, Vitra i Laufen-Kartell;
  -Sistemi pametne kuće Ьу Legrand;
 • Nezavisni ventilacioni sistemi;
  -Sistemi klimatizacije Samsung WindFree,
  -Ušteda energije zastakljivanje
 • Energetski efikasni inženjerski sistemi;
  Sistem osvetljenja, LED osvetljenje u svim prostorijama
 • Ulazna vrata sa kombinovanom karticom/ključem/otiskom prsta,
  -KONE liftovi sa Murano staklom;
 • Brze internet mreže

Tokom faze izgradnje, najveći značaj se daje korišćenju vrhunskih materijala i najsavremenije opreme, očekujte najfinije prirodno drvo, izuzetne kamene završne obrade, najsavremenije Samsung sisteme za kontrolu klime i prestižne brendove kao što su Villeroy & Boch, Kartell, LAUFEN i Dornbracht za sanitarne čvorove, Kompleks pruža dovoljno parking mesta, sa podzemnim i otvorenim opcijama,
Prepustite se oličenju luksuza i poverenja u posvećenost naše menadžerske kompanije izvrsnosti, Experience besprekorno izvedene, potpuno opremljene apartmane u kojima se zanemaruje detalj, upotpunjujte se u ambijentu kreiranom vrhunskom izradom i izuzetnim materijalima, upotpunjenim modernim tehnologijama i renomiranim brendovima, Uživajte u pogodnosti namenskih skladišnih prostorija i obilnih parking objekata.

Kompanija za upravljanje nudi non-stop konsijerž i usluge upravljanja imovinom, pružajući usluge dugoročnog i kratkoročnog najma,

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.