Prelijepa vila sa panoramskim pogledom na more iznad ostrva Sveti Stefan

€600,000

Opis

Površina kuće: 164m2

Površina zemljišta: 367 m2

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 3

Parkiranje: da

Cena: 750.000 eur

Ova veličanstvena vila, smještena na ivici litice, ima nesmetan pogled na more, sa pogledom na ostrvo Sveti Stefan.

Prekrasna prostrana vila napravljena je u tradicionalnom stilu koristeći moderne metode gradnje uz zadržavanje tradicionalnih materijala; Kamen i drvo. Ovo je luksuzna kuća ispunjena svjetlošću u kojoj će priroda biti vaše najbolje društvo. Samo nekoliko minuta vožnje, do obale, odvešće vas do osamljenih pješčanih plaža, sa tirkiznom, netaknutom čistom vodom.

Dodatnih nekoliko minuta vožnje duž obale odvešće vas do prelijepih plaža skrivenih u udobnom parku Miločer.

Ova dvospratna vila sa nevjerovatnim pogledom pružiće vam beskrajne i jedinstvene zalaske sunca sa svake od tri terase kuće.

Vila je dizajnirana tako da se čak i iz unutrašnjosti kuće, sa prozora kuhinje i trpezarije i spavaće sobe na drugom spratu, moze vidjeti spektakularan pogled koji priroda ima da ponudi, po bilo kom vremenu, bilo da je kišno ili sunčano.

Ova prelijepa samostojeća vila nalazi se u ekskluzivnom stambenom kompleksu “Carsko Selo” koji se nalazi na ivici planine 250 metara nadmorske visine, u selu Tudorovići kod Svetog Stefana.

Plac površine 367m2 obuhvata baštu u stilu Provanse na dva nivoa i bazen, sa pogledom na Jadransko more i cijelu Budvansku rivijeru.

Na poslednjem spratu se nalaze dvije spavaće sobe, gdje možete tiho uživati u suncu i nevjerovatnom pogledu na more. Na istom spratu između spavaćih soba nalazi se prostrano kupatilo. Na prvom spratu kuće nalazi se još jedna prostrana spavaća soba sa sopstvenim ormarom i kupatilom.

Takođe, na prvom spratu se nalazi prostrana kuhinja opremljena Simens aparatima, frižiderom za vino, namještajem od visokokvalitetnih prirodnih drvenih materijala i kuhinjskom radnom pločom i ostrvom od prirodnog kamena. Tu je i komforan dnevni boravak i trpezarija. Prostran je i svijetao zahvaljujući prozorima sa obje strane, što omogućava ulazak dnevne svetlosti u bilo koje doba dana.

Na teritoriji kuće nalazi se objekat površine 40 m2 sa električnom energijom i vodosnabdevanjem, a mogućnost da se pretvori u saunu ili pomoćni ljetnjikovac.

Kuća se nalazi u selu od 36 kuća, dok je apsolutno privatna i 500 metara od gradske škole, prodavnica i kafića, te 2 km od plaže i 15 km od tivatskog aerodroma.

Ovo je zaista jedinstvena prilika da imate nekretninu koja neprimjetno kombinuje istoriju, najbolje što priroda može da ponudi i veličanstveno životno iskustvo po veoma konkurentnoj cijeni.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.