Prodaje se penthaus sa panoramskim pogledom na Bokokotorski zaliv, Dobrota

€495,000

Opis

Unutrašnja površina: 208 m2

Terasa: 200 m2

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 3

Prodaje se penthaus u novom kompleksu sa bazenom u Dobroti, u blizini grada Kotora. Stan se nalazi u modernoj stambenoj zgradi sa liftom na 5. spratu.

Moderan penthaus sa tri spavaće sobe ima odličan pogled na more i planine, 200 metara od mora. Stambeni kompleks ima parking, može se kupiti stan. Otvoreni bazen je dostupan samo gostima i vlasnicima kompleksa. Kuća ima lift, na prvom spratu recepcija, teretana. U okolini se nalaze kafići, restorani, apoteke i prehrambene prodavnice.

Stambena površina stana: 208 m2 + terasa na krovu objekta 200 m2. Cijena: 550.000 €. Krovna terasa ima sve komunikacije kao što su voda, struja i mogućnost postavljanja đakuzija ili malog bazena.

Dobrota je kotorsko naselje koje se nalazi u neposrednoj blizini drevnog grada Kotora. Proteže se nekoliko kilometara uz obalu od Starog Grada do naselja Ljuta. Mnogi smatraju da je Dobrota jedno od najljepših naselja u Bokokotorskom zalivu. Naselje se prvi put spominje prije 750 godina. kada se zvao Dabratum. U naselju se nalaze brojne palate bivših kapetana u baroknom stilu okružene mediteranskim egzotičnim biljkama, uglavnom citrusima i maslinama. Pored baroknih palata, arhitektonsku strukturu čine brojne luksuzne vile, vikendice, sa svojim marinama, šarmantnim uvalama i malim plažama. U naselju se nalazi mnogo hotela, restorana i kafića koji pružaju nezaboravan večernji izlazak servirajući vam lokalne morske specijalitete i vrhunska vina.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.