Rezidencije i Beach klub, luksuzni kompleks u Rezevicima, Budva

Cijena na zahtjev

Opis

Villas, Residences & Beach Club nalaze se u dijelu Budve koji je oaza intimnosti, luksuza i udobnosti. Ovaj projekat, koji pruža neometan mir i spokoj, udaljen je samo deset minuta vožnje od Budve, glavnog grada turizma, koji ima širok izbor zabave, večere, opcija noćnog života kao što je aqua park – idealan za odrasle sa djecom, noćni izlazak u Top Hillu najveći klub na otvorenom u Evropi, do kulturnih događaja Budvanske citadele. Na samo nekoliko kilometara nalazi se Sveti Stefan sa njegovom čuvenom plažom Miločer, i zalivi Boka i Kotor (Svetska baština UNESCO-a), koji se nalaze na samo 30 minuta vožnje od odmarališta.

Ovaj jedinstveni projekat je redak i ekskluzivan, sa samo 23 stambene jedinice, koje se sastoje od 8 velikih vila i 15 stambenih apartmana.

8 luksuzno dizajniranih vila nude obilje vanjskog prostora, vrlo velike terase sa spektakularnim i neometanim pogledom na more. Svaka vila je opremljena panoramskim prozorima koji obezbeđuju maksimalno osvetljenje, privatni bazen i prostrane terase, sa posebnim naglaskom na inženjerske sisteme koji ispunjavaju najstrože savremene tehničke zahteve. Neke od vila nude privatni wellness pod sa panoramskim pogledom na more Jacuzzi, sauna, sobu za opuštanje, a pored glavnog bazena nude i dečiji bazen.

  • U okviru dva stambena objekta nalazi se 15 stanova veličine od 41 m2 do 114 m2. Takođe sadrže podzemni parking, pokriveni infinity bazen i azijsko-fuzioni restoran, SPA & fitnes centar i dečiji klub.
  • 2 stambene zgrade – 15 stanova (1-2 spavaće sobe);
  • 8 vila (3-5 soba);
  • 14 plivačkih bazena;
  • 3 privatne plaže – pristup omogućen preko pogonskih golf kolica. Beach bar ima širok izbor hrane, koktela, vina i žestokih pića. Plaža je zatvorena za javnost i dostupna je samo vlasnicima i gostima u Resortu;
  • Spa & fitness centar, opremljen najsavremenijom opremom, nalazi se u jednom od stambenih objekata i dostupan je isključivo gostima Resorta. Brendirani spa centar inspirisan je drevnim azijskim metodama i tehnikama;
  • Azijsko-fuzioni restoran pruža odličan i redak izbor koji će zadovoljiti najsofisticiranije ljubitelje hrane i stručnjake;
  • Dječji klub – najmlađi članovi obitelji imat će na raspolaganju unutarnje sobe, s igralištem, te vanjskim prostorom.

Brendirane vile će funkcionisati kao luksuzni hotel svetske klase sa pet zvezdica. Postoji opcioni program najma koji vlasnicima omogućava povraćaj ove kvalitetne investicije. Međunarodni iskusni menadžment tim dostupan je 24 sata i pružaće najviše standarde međunarodne hotelske usluge.

Klub rezidencija i plaža je lako dostupan i nalazi se u neposrednoj blizini dva međunarodna aerodroma, Podgorice i Tivta.

Završni radovi na projektu The Residences & Bech Club planirani su za maj 2018. godine.

Podijeli ovo svojstvo

Share