Spektakularna porodična vila sa panoramskim pogledom na more, Tivat

€1,750,000

Opis

Stambena površina: 317 m2

Ukupna površina sa terasama: 480 m2

Parcela: 800 m2.

3/4 prostorije

2+2 kupatila

Parking za 7 vozila

Cena: 1.750.000 EUR

Nova moderna porodična vila sa tri spavaće sobe, terasama sa panoramskim pogledom na more i sa bazenom na krovu nalazi se u gradu Kavac na obali tivatskog zaliva. Kavac – jedinstveno mesto sa svojom mikroklimom i prelepom prirodom – nalazi se na brdu iznad tivatskog aerodroma, njegova jugozapadna orijentacija pruža sunce tokom cele godine. Miran i udoban grad zaštićen je od turističke gužve i vreve, dok je udaljen samo 10 minuta vožnje od centra Tivta i Kotora, 5-10 minuta od glavnih trgovačkih centara, međunarodne Cambridge škole i aerodroma. Ovo mesto je veoma pogodno i za stalni život i za odmor.
Svež vazduh na parceli kombinuje morski povetarac i arome borove šume. Zbog lokacije na brdu nema takve vlažnosti kao na obali, a u vrućini je ovdje nekoliko stupnjeva hladnije nego uz more.

Sve u vili je osmišljeno za udoban život: moderan otvoreni plan, specijalizovane tehničke sobe, uključujući vešernicu i kotlovnicu, svlačionice, prostranu salu u kombinaciji sa kuhinjom, svetlu trpezariju. Panoramski prozori i mezanin stvaraju neopisiv osjećaj prostranosti. Prostor za relaksaciju na krovu sa bazenom od 5,5 x 4 metra, letnjom kuhinjom, kupatilom i velikom terasom idealan je za prijem gostiju i opuštanje. Potpuni nedostatak kolega stvara osećaj privatnosti. Prostor za spavanje na poslednjem spratu ima 3 spavaće sobe i prostranu salu za igru dece, biblioteku, muzičku sobu ili kancelariju koja po potrebi može postati četvrta spavaća soba. Dnevni boravak sa plafonom od 6 metara i ogromnim panoramskim kliznim prozorima praćen velikim udobnim britanskim vatrogasnim električnim kaminom.

Visokokvalitetni italijanski brend AERMEC sistem grejanja i ventilacije sa vodenim podnim grejanjem po celom prizemlju sa toplotnom pumpom, kao i multi split sistemom sa fankoilima i ventilacionim sistemom u svakoj spavaćoj sobi.

U cenu su uključeni glavni nameštaj kao što je trpezarijski sto od 150 godina starog trešnje, stolice, moderno opremljena kuhinja, sofa, kreveti i integrisana garderoba, kao i opremljena svlačionica, potpuno opremljena kupatila kao i moderan roštilj na krovu.

: Izgradnja je sada završena i spremna za useljenje.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.