Stan sa dvorištem u stambenom kompleksu u Bokokotorskom zalivu, Crna Gora

€199,000

Opis

Ovaj prostrani dvosoban stan sa vlastitim zelenim dvorištem nalazi se u klupskom stambenom kompleksu u malom primorskom naselju Morinj u živopisnom Bokokotorskom zalivu.

Stan se sastoji od prostranog dnevnog boravka sa kuhinjom i trpezarijom, dve spavaće sobe, dva kupatila i prostrane zelene terase u prizemlju.

Stan je kompletno namješten, opremljen kućanskim aparatima i spreman je za život ili iznajmljivanje. Sve sobe su klimatizovane. U kuhinji i kupatilima postoji podno grejanje. Kompletno opremljena kuhinja uključuje granitnu radnu površinu i ugrađene uređaje. Spavaće sobe imaju hrastov parket, dnevnu sobu i kupatila – italijansku keramiku. Svi prozori imaju roletne.

Kompleks je projektovan u mediteranskom arhitektonskom stilu. Tokom izgradnje korišćeni su najsavremeniji i najkvalitetniji materijali.

Infrastruktura kompleksa je maksimalno fokusirana na stvaranje udobnih uslova za stanovnike.

U centru kompleksa nalazi se zasebna zgrada – klupska kuća, sa recepcijom, spa centrom, teretanom i kafićem. Moderni spa centar nudi saunu, parnu sobu i đakuzi, kao i masažu i tretmane lepote. Kafić nudi pića i grickalice i unutra i spolja – na terasi sa pogledom na more. Piće se takođe poslužuje u bazenu.

Kompleks ima dva bazena – veliki beskrajni bazen i dečiji bazen. Okružen uređenim vrtovima, tu je dječje igralište i uređeno dvorište s fontanom.

Kompleks ima recepciju i konsijerža – idealno rešenje za iznajmljivanje stanova. Postoji mogućnost najma stana preko menadžerske kompanije.

Svaki apartman ima pravo da koristi dodeljeno parking mesto na otvorenom parkingu u dvorištu kompleksa.

Kompleks održava menadžment kompanija.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.