Villa Aquarius – Prčanj, Bokokotorski zaliv

€1,800,000

Opis

Izuzetno mediteransko utočište za vile, sa panoramskim pogledom na more i planine preko Kotorskog zaliva.

Cijena: 1.800.000 eura.

Bruto građevinska površina: 373 m2.

Neto unutrašnja površina: 291 m2.

Ukupna veličina parcele: 1.830 m2 (plus udio pristupnog puta i parkinga za goste).

Prostorije za spavanje: 4.

Kupatila (+WC): 3 (+1 wc).

Bazen: 8,5 x 5 m2.

Izuzetan dom.

Smeštena privatnom, bezbedno kontrolisanom cestom, Villa Aquarius je prostrana savremena kuća sa 4 spavaće sobe sa luksuzno specificiranim enterijerom, beskonačnim bazenom i dvostrukom garažom. Vrhunska kuhinja (Nolte/Bosch) i oprema za kupatilo (V&B, Catalano, HansG), keramika i podovi (Florim, Porcelanosa i prirodni kamen) koriste se tokom celog dana. Dnevni boravak i kupatila sa podnim grejanjem, udubljenom vazdušnom komorom i ventilacijom u plafonima.

Smještena u mirnom, živopisnom uglu Kotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a, ova osamljena vila pruža savršeno utočište, sa zapovjednim pogledom na more okruženim planinama i prostranim mediteranskim vrtovima. Dizajn vile je elegantan, sa čistim linijama i otvorenim, prostranim enterijerima. Mediteranske krečnjačke zidine i karakteristične nagnute krovne pločice od terakote plutaju iznad staklenih prozora od poda do plafona kako bi maksimizirali prirodnu svjetlost i nesmetan, dramatičan pogled preko zaliva prema Kotorskom starom gradu i planinama iznad.

Vila Vodolija nudi kombinaciju snova mirne izolacije, dok leži na dohvat ruke od lokalne seoske marine na obali i kratke vožnje do istorijskog grada Kotora, luksuznog jahting utočišta Porto Montenegro i Međunarodnog aerodroma Tivat.

Villa Layout.

1. sprat: Visoki plafoni, stakleni zatvoreni ulazni prijem u centru, direktno otvoren za bašte, bazen i dekor iznad. Sa leve strane, glavna spavaća soba sa apartmanom i još dve spavaće sobe sa kupatilom. Pristup velikoj duploj garaži.

Prizemlje: Sa desne strane, stambeni prostor visokog plafona, peći na drva i kuhinjski prostori sa panoramskim pogledom na zaliv i planine, koji se otvaraju direktno ka bazenu i dekarenju. Glavna spavaća soba sa apartmanom koji se otvara direktno za bazen i dekor. Guest wc, gym, utility, storage and technical rooms (Central Control and AirCon, CCTV, Video Interfon, Fire & Security, WIFI).

Napolju: Beskrajni bazen i tuš, dekor, krečnjačke popločane terase i BBQ, znatna divlja vrtna područja i drevna maslina.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.