Villa Vela – Prčanj, Bokokotorski zaliv

€2,000,000

Opis

Izuzetno mediteransko utočište za vile, sa panoramskim pogledom na more i planine preko Kotorskog zaliva.

Cijena: 2.000.000 eura.

Bruto građevinska površina: 456 m2.

Neto unutrašnja površina: 349 m2.

Ukupna veličina parcele: 1.579 m2 (plus udio pristupnog puta i parkinga za goste).

Prostorije za spavanje: 4.

Kupatila (+WC): 4 (+2 wc).

Bazen: 8 x 4,5 m2.

Izuzetan dom.

Vila Vela je prostrana savremena kuća sa 4 spavaće sobe sa luksuzno određenim enterijerom, beskrajnim bazenom i dvostrukom garažom. Premium kuhinja (Nobilia/Bosch) i oprema za kupatilo (V&B, Catalano, HansG), keramika i podovi (Florim, Porcelanosa i prirodni kamen) koriste se tokom celog dana. Dnevni boravak i kupatila sa podnim grejanjem, udubljenom vazdušnom komorom i ventilacijom u plafonima.

Smještena u mirnom, živopisnom uglu Kotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a, ova osamljena vila pruža savršeno utočište, sa zapovjednim pogledom na more okruženim planinama i prostranim mediteranskim vrtovima. Dizajn vile je elegantan, sa čistim linijama i otvorenim, prostranim enterijerima. Mediteranske krečnjačke zidine i karakteristične nagnute krovne pločice od terakote plutaju iznad staklenih prozora od poda do plafona kako bi maksimizirali prirodnu svjetlost i nesmetan, dramatičan pogled preko zaliva prema Kotorskom starom gradu i planinama iznad.

Vila Vela nudi kombinaciju snova mirne izolacije, dok leži na pristupačnoj udaljenosti od lokalne seoske marine na obali i kratke vožnje do istorijskog grada Kotora, luksuznog jahting utočišta Porto Montenegro i Međunarodnog aerodroma Tivat.

Villa Layout.

Prvi sprat: Stakleni ulaz u centar. Sa desne strane, stambeni prostor visokog plafona, peći na drva i kuhinjski prostori sa panoramskim pogledom na zaliv, gost wc. Sa leve strane, velika spavaća soba i kupatilo otvaraju se za dekor i bazen.

2. sprat: Velike dvokrevetne i dve standardne spavaće sobe, sve sa apartmanom, spoljnom terasom i izlazom na ograđene terase i planinske divlje vrtove.

Napolju: Infinity bazen i tuš, dekor, krečnjačke asfaltne terase i BBQ, znatna divlja vrtna područja.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.