Politika privatnosti

Ko smo mi?

Adresa naše web stranice je: https://www.montenegroproperties.com.

Koje lične podatke prikupljamo i zašto ih prikupljamo

Komentara

Kada posetioci ostave komentare na sajtu, prikupljamo podatke prikazane u obrascu za komentare, kao i IP adresu posetioca i niz korisničkih agenata pretraživača kako bismo pomogli u otkrivanju spama.

Anonimni niz kreiran iz vaše e-mail adrese (koji se naziva i hash) može biti dostavljen Gravatar servisu da bi se videlo da li ga koristite. Politika privatnosti usluge Gravatar dostupna je ovdje: https://automattic.com/privacy/. Nakon odobrenja vašeg komentara, vaša profilna slika je vidljiva javnosti u kontekstu vašeg komentara.

Media

Ako otpremite slike na veb lokaciju, trebalo bi da izbegavate otpremanje slika sa ugrađenim podacima o lokaciji (EXIF GPS). Posetioci sajta mogu da preuzmu i izvuku sve podatke o lokaciji sa slika na sajtu.

Obrasci za kontakt

Kolačiće

Ukoliko ostavite komentar na našem sajtu, možete da se odlučite za čuvanje svog imena, e-mail adrese i veb sajta u kolačićima. Ovo je za vašu pogodnost tako da ne morate ponovo da popunjavate svoje podatke kada ostavite drugi komentar. Ovi kolačići traju godinu dana.

Ako imate nalog i prijavite se na ovaj sajt, postavićemo privremeni kolačić kako bismo utvrdili da li vaš pretraživač prihvata kolačiće. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i odbacuje se kada zatvorite pretraživač.

Kada se prijavite, takođe ćemo postaviti nekoliko kolačića kako bismo sačuvali vaše informacije o prijavljivanju i izbor prikaza ekrana. Kolačići za prijavu traju dva dana, a kolačići opcija ekrana traju godinu dana. Ako odaberete “Zapamti me”, vaša prijava će trajati dvije sedmice. Ukoliko se odjavite sa svog naloga, kolačići za prijavljivanje će biti uklonjeni.

Ako uređujete ili objavite članak, dodatni kolačić će biti sačuvan u Vašem pretraživaču. Ovaj kolačić ne sadrži lične podatke i jednostavno ukazuje na ID objave članka koji ste upravo izmenili. Završava se nakon jednog dana.

Ugrađeni sadržaj sa drugih web lokacija

Članci na ovom sajtu mogu da sadrže ugrađeni sadržaj (npr. video zapise, slike, članke itd.). Ugrađeni sadržaj sa drugih web stranica ponaša se na potpuno isti način kao da je posjetitelj posjetio drugu web stranicu.

Ove web stranice mogu prikupljati podatke o vama, koristiti kolačiće, ugraditi dodatno praćenje treće strane i pratiti vašu interakciju s tim ugrađenim sadržajem, uključujući praćenje vaše interakcije s ugrađenim sadržajem ako imate račun i prijavljeni ste na tu web stranicu.

Analitika

Sa kim delimo Vaše podatke

koliko dugo čuvamo Vaše podatke

Ako ostavite komentar, komentar i njegovi metapodaci zadržavaju se na neodređeno vrijeme. Ovo je tako da možemo da prepoznamo i odobrimo bilo koji komentar za praćenje automatski umesto da ih držimo u redu za moderaciju.

Za korisnike koji se registruju na našoj web stranici (ako postoje), lične podatke koje daju čuvamo i na svom korisničkom profilu. Svi korisnici mogu da vide, uređuju ili brišu svoje lične podatke u bilo kom trenutku (osim što ne mogu da promene svoje korisničko ime). Administratori web stranica također mogu vidjeti i urediti te informacije.

Koja prava imate nad svojim podacima

Ako imate nalog na ovom sajtu ili ste ostavili komentare, možete da zatražite da dobijete izvezenu datoteku ličnih podataka koje imamo o vama, uključujući sve podatke koje ste nam dali. Takođe možete zahtevati da izbrišemo sve lične podatke koje imamo o vama. Ovo ne uključuje nikakve podatke koje smo dužni čuvati u administrativne, pravne ili sigurnosne svrhe.

Gde šaljemo Vaše podatke

Komentari posetilaca mogu se proveriti putem automatizovanog servisa za detekciju spama.

Vaše kontakt informacije

Dodatne informacije

Kako štitimo Vaše podatke

Koje procedure za kršenje podataka imamo

Od kojih trećih strana dobijamo podatke

Koje automatizovano donošenje odluka i/ili profilisanje radimo sa korisničkim podacima

Industrijski regulatorni zahtjevi za otkrivanje