O nama

VIŠE OD DECENIJE ISKUSTVA

 • Ponosni smo na naše 12-godišnje iskustvo u uspješnim partnerstvima sa našim klijentima i do danas smo uspješno prodali mnoge nekretnine u Crnoj Gori. Iskustva i preporuke naših klijenata pogledajte ovdje

0% NAKNADA KUPCA

 • Naši klijenti ne plaćaju proviziju prilikom kupovine nekretnine.

SIROK IZBOR NEKRETNINA

 • Nudimo veoma širok izbor nekretnina na raznim lokacijama širom Crne Gore.

NAŠ TIM

 • Naš tim će učiniti vašu kupovinu lakšom i efikasnijom Naši saradnici su poznati kao profesionalni, pošteni, odgovorni i veoma iskusni. Naš višejezični tim govori engleski, ruski i crnogorski.

LIFESTYLE KOMPANIJA

 • Mi sebe vidimo ne samo kao agenciju za nekretnine Crne Gore, već i kao lifestyle kompaniju. Unaprijed razmišljamo, uvijek sa ciljem da izgradimo dugoročne odnose sa klijentima, uključujući i pružanje usluga nakon kupoprodaje.

KOMUNIKACIJA I SAVJETOVANJE

 • Pružamo vodice za kupovinu, dajemo izvjestaje trzista i strucne savjete o svim pitanjima sa kojima se klijent može susresti.

DJELUJEMO BRZO I SA INTEGRITETOM.

 • Na Vaše upite odgovaramo brzo, i uz vas smo kroz cijeli proces kupovine. Imamo individualno orijentisan pristup svakom klijentu.

TRŽIŠNA INTELIGENCIJA

 • Pružamo vodiče za kupovinu i izveštaje o tržištu, na osnovu našeg odličnog dugoročnog poznavanja lokalnog tržišta, kao i detaljnog istraživanja lokalnog tržišta i stručnih saveta kako bismo bili sigurni da naši klijenti donose uravnotežene odluke.

REGISTRUJ SE NA NAŠOJ WEB STRANICI

 • Registracijom na našoj web stranici moći ćete uživati u video prezentacijama i newsletter-ima. Dobijaćete redovne biltene i još mnogo toga.

POZITIVAN “CAN-DO” STAV

 • Pomažemo našim klijentima da ispune svoj pravi potencijal.

NEKRETNINE SU NAŠA STRAST.

 • Naši klijenti nikada nisu pod pritiskom da kupe nekretninu, jer “A sale is not something you pursue; it is what happens while you are immersed in serving your client”.

Helen Pitcher, OBE, predsjednica – Advanced Boardroom Excellence Limited, UK

Tražio sam, nekretninu za kupovinu u Crnoj Gori i kontaktirao nekoliko agenata. Najresponzivnija i najprofesionalnija firma bila je Montenegro Properties. Aleks, vlasnik perfektno govori engleski, bio je veoma koristan i odzivan i slušao je moj kratki re vrstu imovine koju sam želeo. Srela me je u Kotoru, vozila me po nekoliko nekretnina i na kraju mi pronašla vlasništvo mojih snova na prvoj liniji fronta u Perastu.

Aleks mi je tada našao fantastičnog advokata, u vezi sa vlasnikom i olakšao uspešnu kupovinu. Ostala je u kontaktu tokom cele godine, proveravajući da li sve dobro napreduje. Od kada smo kupili nekretninu pomogla je u tranziciji osnovnih usluga kao što su voda, struja itd. Ocijenio bih Montenegro Properties 10/10 za sve elemente usluge.

Druga radost bavljenja Aleksom je lični dodir, ona je ljubazna i zabavna i ima istinsku želju da pronađe ono što želite i da to učini što lakšim. Preporučio bih je svaki put.

Bavio sam se još trojicom agenata prilikom gledanja, nijedan od njih nije slušao kao i sažetak, zaista su mi dva pokazala Properties no gdje blizu brifinga i jedan je bio nestrpljiv sa mnom kada sam odbio pogledati stan u brdima (sažetak je bio prva linija Cottage).

Dunja Mijatović, komesarka za ljudska prava, Savet Evrope – Strazbur

Dragi Montenegro Properties team, hvala vam puno što ste mi pomogli da pronađem ljetnikovac iz snova.

Prvo, želim da izrazim iskrenu zahvalnost za uslugu i pomoć pruženu od samog početka procesa, nije svaki dan da kupite svoj novi dom.

Aleksandra je bila potpuno profesionalna, obrazovana i ljubazna u svakom kontaktu.

Ako izaberete MP za svog agenta, uživaćete u iskustvu sa ljudima koji istinski vole ono što rade i koji naporno rade da bi vaši snovi postali stvarnost. Osećaćete se kao da vam prijatelj pomaže da pronađete dom, a ne poslovnog partnera.

Toplo bih preporučio poslanika i Aleksandru svakome ko traži agenta za nekretnine u Crnoj Gori.