Zašto Montenegro Properties

Imate koristi od našeg iskustva.

Montenegro Properties je osnovan 2006. godine, a danas je ugledna i pouzdana agencija za nekretnine u Crnoj Gori. Naš pristup nije samo inovativan, već i dinamičan, vođen iskusnim menadžment timom sposobnim za brzu reakciju u iščekivanju tržišnih prilagođavanja.

Primjenjujući najviše standarde profesionalne etike, služeći našim klijentima i zadobijajući njihovo povjerenje, izgradili smo reputaciju beskompromisnog profesionalizma u svemu što radimo. Poslujemo u svim sektorima nekretnina i svim geografskim regijama.

Pomažemo našim klijentima da ispune svoje potrebe za nekretninama – šta god i gdje god da su. Pružamo potpuno integrisanu uslugu. Ceo proces je prilagođen individualnim potrebama.

Nabavljamo nekretnine i razvojne lokacije u svakom dijelu zemlje, sa širokim spektrom kontakata koji pokrivaju cijelu Crnu Goru.

Konstantno tražimo nove mogućnosti ulaganja u nekretnine za naše klijente i zauzimamo preduzetnički pristup isporuci vrednosti.

Aleksandra Drašković, direktorka

Aleksandra je 2006. godine osnovala agenciju za nekretnine Montenegro Properties. Učestvovala je na brojnim izložbama nekretnina sa Ministarstvom ekonomskog razvoja za podršku investicijama u Crnoj Gori. Aleksandra je magistrirala međunarodnu ekonomiju i finansije. Crnogorski državljanin, govori engleski, italijanski i ruski.