Kumbor – Luksuzne vile na prodaju

€600,000

Opis

Prodaje se ekskluzivni kompleks od 12 fantastičnih vila u živopisnom selu Kumbor, u neposrednoj blizini prestižnog kompleksa Porto Novi. Ove izuzetne vile nude nenadmašan životni doživljaj, zajedno sa privatnim vrtovima, krovnim terasama i nizom raskošnih sadržaja.

Kompleks se može pohvaliti infinity bazenom. Pored toga, odvojeni djeečiji bazen pruža siguran i prijatan prostor za mališane. Za one koji imaju strast prema tenisu, kompleks uključuje teniske terene na kojima stanovnici mogu da se uključe u prijateljske mečeve ili usavrše svoje veštine.

Kompleks nudi tri različite vrste vila, koje zadovoljavaju različite preferencije i potrebe.

Vile tipa I prostiru se na izdašnih 200 kvadratnih metara, sa prostranim dnevnim boravkom sa trpezarijom, dvije udobne spavaće sobe, garderobom, dva luksuzna kupatila i prostranom krovnom terasom za uživanje u okruženju koje oduzima dah.

Vile tipa II, površine 213 m2, takođe nude prostran dnevni boravak sa trpezarijom, dvije spavaće sobe, garderobu, dva kupatila i krovnu terasu sa prelijepim pogledom.

Za one koji traže intimniji životni prostor, vile tipa III, površine 134 m2, predstavljaju udoban dnevni boravak sa trpezarijom, dobro uređenom spavaćom sobom, garderobom, dva elegantna kupatila i funkcionalnim krovom.

Izgradnja kompleksa odvijaće se u nekoliko faza između 2022. i 2024. godine. Kupci će imati priliku da personalizuju svoje vile odabirom završnih materijala kao što su boje zidova, parketne ploče i keramički premazi tokom prve i druge faze izgradnje. Štaviše, sve vile dolaze opremljene najsavremenijim sistemom pametne kuće, omogućavajući stanovnicima da bez napora kontrolišu različite aspekte svojih domova na daljinu. Od automatskog otvaranja i zatvaranja zavjesa do klima uređaja sa kontrolisanim pametnim telefonom, grijanih podova i video nadzora, ove vrhunske funkcije poboljšavaju praktičnost i sigurnost. Idilična lokacija kompleksa pruža izuzetan spoj planinskog i morskog vazduha, nudeći stanovnicima revitalizirajuću atmosferu. Uronite u zadivljujući pogled na zaliv, gdje se ljepota prirode odvija pred vašim očima, stvarajući očaravajuće i mirno utočište koje ćete nazvati domom.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.