Luksuzni dvosoban stan u novom kompleksu sa 5 zvjezdica, Budva

€349,000

Opis

Kompletno opremljen dvosoban apartman u potpuno novom apartmanu sa 5 zvezdica u samom centru Budve, koji se nalazi samo nekoliko koraka od šetališta i plaže, Starog grada Budve i marine. Nalazi se na 3. spratu multifunkcionalnog kompleksa TQ Plaza u samom srcu Budve. Apartman ima direktan pogled na more iznad Budvanskog zaliva.

Ima prostrane terase i panoramske prozore sa zadivljujućim pogledom.

Veličina stana je 78 m2, plus prostrana terasa od 17 m2 dostupna iz obje spavaće sobe. Ukupna površina je 95 m2. Stan se sastoji od 2 spavaće sobe, komfornog dnevnog boravka, te blagovaonice sa kuhinjom, velikim kupatilom. Stan je kompletno namješten i opremljen visokokvalitetnim kućnim aparatima – spreman za iznajmljivanje. TV je dostupan u dnevnoj sobi i u glavnoj spavaćoj sobi; kuhinja je opremljena elektricnom pecivom , pecivom za pecenje i perilicom posuđa . Kupatilo ima tuš kabinu, sudoper, WC i bide, mašinu za pranje veša. Glavna spavaća soba opremljena je francuskim krevetom, garderobom i TV-om. Druga spavaća soba ima dva jednokrevetna kreveta i garderobu. Nekretnina ima koristi od centralizovanog sistema hlađenja i grejanja; Brzi bežični internet, video interfon i kablovska televizija. Apartman se može uvrstiti u park za iznajmljivanje hotela kako bi se obezbedio prihod od najma za vlasnika.

Ovaj apartman se nalazi u okviru novog hotela sa 5 zvezdica. Multifunkcionalni kompleks TQ Plaza ima površinu veću od 55.000 m2, smješten na 7 etaža. Kompleksni sadržaji uključuju podzemnu garažu, kafiće i restorane, tržni centar, supermarket, poslovni prostor, bioskop i stan sa 5 zvezdica. Kompleks se nalazi na samo 100 m od obale, u neposrednoj blizini Budvanskog Starog grada, marine za jahte i drugih sadržaja. Kompleks čuva obezbeđenje, ima video nadzor i protivpožarni alarm. Njime upravlja profesionalna kompanija za upravljanje imovinom. Vlasnik stana ima pravo korišćenja dva parkinga u podzemnoj garaži.

Podijeli ovo svojstvo

Share