Lustica Bay Apartments | Rezidencija Iris

€688,000

Opis

Smešten u zalivu Traste duž prirodnog bisera Luštica, Luštica zaliv je savršeno smešten između obala i pozadinskih planina.

Bistar zrak, čisto smaragdno Jadransko more i netaknute prirodne ljepote spajaju mirno i aktivno za poseban način života.

Luštica Bay nudi širok spektar nekretnina, od apartmana na rivi, šarmantnih gradskih kuća na brdu, do ekskluzivnih, privatnih vila.

Raznolika, ali posebna zajednica za one koji traže život kao nijedan drugi.

Ove nekretnine su najsavremenije kako spolja tako i iznutra, besprekorno dizajnirane i opremljene, nudeći pogodnosti svetske klase. Njihovo pozicioniranje radi sa topografijom brežuljaka tako da se sve rezidencije mogu pohvaliti neverovatnim pogledom na zaliv i more. Okruženi su slavnim otvorenim prostorima, sačuvanim u svom prirodnom stanju.

Zelene staze i trotoari tkaju se kroz stambena područja, povezujući ih sa širom zajednicom i glavnom marinom.

Marina Village Residences

Selo Marina se povoljno nalazi neposredno iznad marine i sastoji se od apartmana, vila i gradskih kuća. Nalazi se na dohvat ruke brojnim atrakcijama odmarališta, od prefinjenog hotela Chedi sa pet zvezdica do vrhunske večere i butika na šetalištu i amfiteatru, gde se redovno održavaju događaji. Marina Village Residences (Originalni naziv)
Vrhunske pogodnosti i u potpunosti iskoristite spektakularan pogled i direktan pristup šetalištu, privatnoj plaži i marini.
Vlasnici kuća uživaju ekskluzivne pogodnosti u različitim segmentima ukupne ponude destinacije.

Apartmani u naselju Marina kreću se od 44m2 studija do 153m2 četverosobnih jedinica. Dolaze opremljeni kuhinjom i uživaju u stalnom pogledu na obalu i vodeni horizont na
poluostrvo. Moderan dizajn u kombinaciji sa tradicionalnim uređajima i završnim obradama nudi veliku udobnost čineći apartmane savršenim kako za odmor tako i za kuće tokom cele godine.

Iris rezidencije su najnoviji stambeni dodatak rezidencijalnim rezidencijama Marina Villages. Smeštena iznad apartmana na obali i ušuškana u mirnom uglu sela Marina na padini, rezidencije Iris gledaju na obalu i marinu. Rezidencije nude privatnost u mirnom okruženju, a ipak su samo kratka šetnja (udaljena) od zujanja šetališta, privatne plaže i marine. Jedinice će se kretati od 49m2 studija do 153m2 trosobnih jedinica.

Preostale jedinice IRIS-a kreću se od studija do dvosobnih apartmana, sa 20% avansa i uplatom salda u kvartalnim ratama do godinu dana nakon useljenja (bez kamate). Primopredaja počinje 2024. godine.

Svi vlasnici nekretnina imaju pristup komunalnom bazenu. Šetalište, plaža i marina nalaze se na pešačkoj udaljenosti.

Podijeli ovo svojstvo

Share