Luksuzni apartmani u kompleksu Portonovi, Kumbor, Herceg Novi

Cijena na zahtjev

Opis

Ultra premijum odmaralište od 26 hektara ima odličnu poziciju između planine i mora, sa pogledom koji oduzima dah od preko kilometar netaknute jadranske obale. Smešten na samom ulazu u Bokokotorski zaliv, ovo je idealna kapija za otkrivanje zapanjujuće obale Crne Gore dužine 300 kilometara i njenih 117 plaža.

Prilagođeno međunarodnim i lokalnim zajednicama, odmaralište će uključivati ekskluzivni One&Only Portonovi, prvo One&Only odmaralište u Evropi, i EspaceChenot Health Wellness Spa, pored marine za superjahte sa 220 vezova, teniskog centra i kolekcije od 270 luksuznih apartmana, rezidencija i vila.

One&Only Portonovi i njegova dva kluba na plaži ponudiće elitnim putnicima beskompromisan ukus za izvrsnost. Ultimativno iskustvo gosta biće isporučeno kroz prepoznatljivu mešavinu elegancije, glamura, lokalnog karaktera i istinskog gostoprimstva.

Prva faza prodaje sastoji se od 122 jedinice, smještene u okviru zgrada Lower Villagea 1-4 i stambenih zgrada Marina 1 i 2.

Donje selo predstavlja srce i dušu Portonovija. Dizajn kombinuje elemente crnogorskog narodnog i venecijanskog stila, sa komplementarnim mediteranskim karakteristikama.
Harper Downie Architects replicirao je stil i privlačnost niskospratne mediteranske seoske zajednice.

Odlikuje se teksturnom, narodnom arhitekturom i povezanim sa lokalnim pejzažom, Lower Village uključuje izbor elegantnih pop-up prodavnica, terasa i kioska. Široke šetališta na rivi i vijugave, asimetrične ulice tkaju se pored lokalnih kamenih građevina kako bi otkrile skrivene trge, smicalice, dočaravajući karakter, šarm i ambijent davno uspostavljenog naselja.

Harrods Interiors dizajn uključuje dobro promišljenu stolariju, najsavremenije uređaje i fitinge, integrisanu tehnologiju i luksuzne selekcije nameštaja. Paleta završnih obrada kombinuje slojeve bogatih teksturnih materijala naglašenih živahnim, prefinjenim bojama i luksuznim metalnim detaljima, uključujući unutrašnje i spoljašnje vatrene jame.

U okviru stambenih jedinica Donjeg sela nalaze se različite vrste:
Jednosobne jedinice: od 52m2 i po ceni od 324.000 evra
Dvosobne jedinice: od 129m2 i po ceni od 957.000 evra
Trosobne jedinice: od 170m2 i po ceni od 1,37 miliona evra

Mešavina vrhunskog dizajna i visokokvalitetnih materijala, u kombinaciji sa izvanrednim spoljnim prostorom i pogledom koji oduzima dah, prenosi luksuz sofisticiran vazduhom.

Projektovane od strane eminentnog londonskog arhitektonskog studija RTKL, dve Marina Apartment zgrade su najmodernije i najlegendarnije zgrade sa Infinity Pools u okviru Portonovog odmarališta.Dizajn enterijera za Marina apartmane odražava snažnu viziju dizajna jahti, nautičkih i pomorskih tema, koje se razlikuju od vila i stanova u mediteranskom selu.

U okviru dve luksuzne Marina Apartments zgrade su stambene jedinice pet različitih tipova: 3 spavaće sobe, 2 spavaće sobe i 1 sobni apartmani sa dupleksima i nebeskim vilama sa beskonačnim bazenima koji se nalaze na krovovima zgrade.

Za više detalja o ovoj ekskluzivnoj ponudi, molimo vas da nas kontaktirate: info@montenegropropetis.com.

Podijeli ovo svojstvo

Share