Prekrasan dvosoban penthouse – Dobrota, Kotor

€299,000

Opis

Opis svojstva

Predstavljamo izuzetan tavanski stan koji se nalazi u Dobroti, u okviru lepo restaurirane kamene zgrade. Ova izuzetna nekretnina prostire se na neverovatnih 82 kvadratna metra, nudeći obilje stambenog prostora.
Apartman se sastoji od dve spavaće sobe velikodušne veličine, elegantno dizajniranog kupatila i dnevnog boravka otvorenog plana neprimetno povezanog sa modernom kuhinjom i prostranim trpezarijom. Besprekorna pažnja prema detaljima je evidentna tokom celog procesa, obezbeđujući udoban i luksuzan životni doživljaj.
Pogled na očaravajuće more i zaliv može se uživati kroz dva centralna prozora, pozivajući prirodnu svetlost da osvetli prostor i stvori miran ambijent. Sama zgrada je ekskluzivna enklava, u kojoj se nalazi samo sedam stanova, čime se obezbeđuje osećaj privatnosti i spokoja za svoje pronicljive stanovnike.
Stanovnici ovog izuzetnog imanja takođe će imati privilegiju da uživaju u zajedničkom bazenu, savršenom za opuštanje i upijanje sunca. Stan se prodaje kompletno namješten, sa ukusnim i kvalitetnim namještajem koji se usklađuje sa estetikom stana.
Praktičnost je ključna, jer je lokacija izuzetna, nalazi se na manje od 100 metara od zadivljujuće obale. Ovo veoma traženo područje uživa u obilnom suncu, što dodatno pojačava njegovu privlačnost. Pored toga, obezbeđeno je i namensko parking mesto, čime se obezbeđuje maksimalna pogodnost i bezbednost za vozila stanara.
Ovo je izuzetna prilika da se na željenoj lokaciji stekne pedantno osmišljen i dobro postavljen stan. Bilo kao stalni boravak ili luksuzno odmaralište, ova nekretnina obećava način života neusporedivog komfora i sofisticiranosti.

Ključne karakteristike

  • Penthouse sa pogledom na more koji oduzima dah
  • Vrt sa bazenom
  • 3km od Starog grada Kotora
  • Nedavno renovirana stara kamena kuća u venecijanskom stilu
  • 2 spavaće sobe sa kupatilima i tuševima
  • Kompletno namješten
  • Privatni parking

Osobine

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.