Stambeni kompleks Royal Blue, Kavac

€230,000

Opis

Stambeni kompleks Royal Blue, Kavac

Stambeni kompleks Royal Blue, Kavac

S ponosom predstavljamo koncept luksuznih apartmana koji se nalazi na jugozapadu Crne Gore, Tivat – Kotorska regija, kao rezultat dugoročne studije programera sa svojim 14-godišnjim iskustvom i znanjem. Sa zadovoljstvom nudimo našim klijentima privilegiju da imaju svoj stan na destinaciji gde se prirodna čuda, istorija i kultura kombinuju sa zabavom i luksuzom.

Šarmantni primorski grad Tivat sa novorazvijenom svjetski poznatom Porto Montenegro marinom u Kotoru jedno je od najsunčanijih mjesta u regiji. Smešten između planina i mora u srcu spektakularne prirode u kombinaciji sa praktičnošću pristupačnosti, apartmanski kompleks Hillside je savršeno lociran.
Sa svojom neverovatnom lokacijom na samo 5 minuta do međunarodnog aerodroma Tivat i svetski poznate Porto Montenegro Marine koja je jedna od najpopularnijih destinacija za turiste i poznate ličnosti iz celog sveta, Hillside stambeni kompleks stvara višestruke koristi budućim stanovnicima i investitorima. Spektakularno Jadransko more može se posmatrati sa svakog sprata projekta, uključujući pun pogled na naš najsavremeniji beskrajni bazen. Sastoji se od ukupno 91 savremenog studija, jednosobnog i dvosobnog stana, projekat nudi i ograničen broj ekskluzivnih trosobnih penthausa. Kao rezultat naše stručnosti i visokih osnovnih vrednosti zadovoljstva kupaca, pružamo profesionalne usluge upravljanja pored visokokvalitetnih društvenih objekata.

Sadržaji
Zatvorena rezidencija sa CCTV sigurnosnim sistemima
Podzemni parking za sve jedinice
Full Sea View Outdoor Infinity Swimming Pool with Build in Jacuzzi
Bazen bar sa izborom najboljih grickalica i pića
Dječiji bazen
Osigurano dječije igralište
Teretana i sauna
Košarkaški teren

Marina & Entertainment
Nova luksuzna marina Porto Montenegro sadrži rezidencije na obali, hotele, kafiće i restorane, prodavnice, sportove na vodi i mnoge druge aktivnosti u slobodno vreme koje ispunjavaju vaš ukus.
Naslijeđe
Naše projektno područje Tivat udaljeno je samo 12 km od Kotora koji je pod zaštitom UNESCO-a i nosi titulu najveće prirodne baštine u istočnom Mediteranu.
U srcu Evrope
Sa lakim pristupom dva glavna aerodroma, Međunarodni aerodrom Tivat ima direktne veze sa mnogim evropskim i drugim okolnim gradovima sa letovima manjim od 3 sata. Međunarodni aerodrom Podgorica obavlja direktne letove iz Dubaija, Istanbula, Rima, Beograda, Pariza i mnogih drugih glavnih evropskih gradova najmanje 3 puta sedmično.

Podijeli ovo svojstvo

Share