Tre Canne Budva, ekskluzivni apartmani u apartmanskom hotelu

€220,000

Opis

Tre Canne Budva, ekskluzivni apartmani u apartmanskom hotelu

U srcu Budve, na samo 50 metara od prelepe peščane plaže i 200 metara od starog grada i marine luksuznih jahti naći ćete zavodljivi raj – Apart Hotel Tre Canne.

Tre Canne se nalazi na površini većoj od 37.000 m2 i dominira gradom sa svoje tri kule – petnaest spratova Sky View i osmospratnim kulama Crystal i Pearl, u okviru kojih se nalaze 252 moderno opremljena apartmana, uključujući luksuzne penthouse apartmane na poslednjem spratu Sky View tornja.

Dve manje kule imaju osam spratova i bok su glavna kula od četrnaest spratova stambenog prostora, smeštena iznad prizemlja i dva podrumska sprata garaža. Jedna je privatna, a druga je označena kao javna garaža.
Prvi sprat glavne kule je poslovni centar i uključuje kancelarije kao i kongresnu salu. Na krovu glavnog tornja nalazi se otvoreni bazen sa koktel barom i restoranom.
Ceo prostor je pokriven sistemom za detekciju gasa, video nadzorom, sistemom za protivpožarnu zaštitu i
saobraćajne signalizacije.
Unutar stanova pod je prekriven visokokvalitetnim drvenim podovima američkog bijelog hrasta i Merbaua, kao i mramorom i granitom u dvoranama i hodnicima. Ulazna vrata su sigurnosna vrata sa sistemom kontrole ulaza.

Kontaktirajte nas za dostupnost i cenovnik: info@montenegroproperties.com .

Mapi

Podijeli ovo svojstvo

Share