Villa Aquila – Prčanj, Bokokotorski zaliv

€2,200,000

Opis

Izuzetno mediteransko utočište za vile, sa panoramskim pogledom na more i planine preko Kotorskog zaliva.

Cijena: 2.200.000 eura.

Bruto građevinska površina: 479 m2

Neto unutrašnja površina: 373 m2

Ukupna veličina parcele: 3.711 m2 (plus udio pristupnog puta i parkinga za goste).

Prostorije za spavanje: 5.

Kupatila (+WC): 5 (+1 wc i sauna).

Bazen: 8 x 6 m2

Izuzetan dom.

Prilazi se privatnim, bezbedno kontrolisanim putem, Vila Akvila je prostrana savremena kuća sa 5 spavaćih soba sa luksuzno određenim enterijerom, saunom, beskrajnim bazenom i dvostrukom garažom. Premium kuhinja (Nobilia/Bosch) i oprema za kupatilo (V&B, Catalano, HansG), keramika i podovi (Florim, Porcelanosa i prirodni kamen) koriste se tokom celog dana. Dnevni boravak i kupatila sa podnim grejanjem, udubljenim AirCon-om i ventilacijom u plafonima.

Smještena u mirnom, živopisnom uglu Kotorskog zaliva pod zaštitom UNESCO-a, ova osamljena vila pruža savršeno utočište, sa zapovjednim pogledom na more okruženim planinama i prostranim mediteranskim vrtovima. Dizajn vile je elegantan, sa čistim linijama i otvorenim, prostranim enterijerima. Mediteranske krečnjačke zidine i karakteristične nagnute krovne pločice od terakote plutaju iznad staklenih prozora od poda do plafona kako bi maksimizirali prirodnu svjetlost i nesmetan, dramatičan pogled preko zaliva prema Kotorskom starom gradu i planinama iznad.

Vila Aquila nudi kombinaciju snova mirne izolacije, dok leži na dohvat ruke od lokalne seoske marine na obali i kratke vožnje do istorijskog grada Kotora, luksuznog jahting utočišta Porto Montenegro i Međunarodnog aerodroma Tivat.

Villa Layout.

1. sprat: Stakleni zatvoreni ulazni prijem u centru, direktno otvaranje dvorišnog palube i bazena iznad. Sa leve strane stambeni prostor visokog plafona, peći na drva i kuhinjski prostori sa panoramskim pogledom na zaliv i planine. Desno, velika glavna spavaća soba i kupatilo otvaraju se za dekor i bazen, dodatnu dvokrevetnu sobu/fleksi-upotrebu, kupatilo i saunu, gost WC.

2. sprat: Tri velike dvokrevetne sobe sa apartmanom (i prolazom), spoljnom terasom.

Zemlja: Velika dvostruka garaža, teretana, veš/uslužne prostorije, skladišne i tehničke prostorije (Central Control and AirCon, CCTV, Video Interfon, Fire & Security, WIFI).

Napolju: Infinity bazen i tuš, dekor, krečnjačke asfaltne terase i BBQ, znatna divlja vrtna područja.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.