Budva–Dukley Gardens, luksuzni penthouse na prodaju

€2,400,000

Opis

Opis

Budva–Dukley Gardens, luksuzni penthouse na prodaju

Površina: 505m2;

Spavaće sobe: 3

Kupatila: 3 (+1 toalet)

Cijena: 2.400.000 eura

Namješten penthouse sa 3 spavaće sobe, u elitnom kompleksu Dukley Gardens, unutrašnja površina stana je 280m2, dok je površina prostrane terase 225m2.

Stan se sastoji od tri spavaće sobe, tri kupatila, trpezarije i kuhinje sa salonom, prostranim dnevnim boravkom, te velikom terasom sa trpezarijom i salonima. Penthaus se nalazi na živopisnom poluostrvu Zavala, u srcu crnogorske užurbane Budvanske rivijere, Dukley Gardens je među vodećim novim stambenim objektima Mediterana. Bujno uređena, riva zajednica postavljena protiv šarmantnog Starog grada Budve, nudi panoramski pogled preko Jadranskog mora i ostrva Sveti Nikola.

Dukley Gardens se sastoji od ekskluzivnih 36 rezidencija, na pješčanoj plaži, okruženih palmama i maslinama. Ima ukupno 202 savremena jednosobna, dvosobna i trosobna stana, od 80 do 280 m2. Dukley Gardens nudi ograničen broj penthausa sa krovnim terasama površine do 535m2. Sofisticirani modernizam, savremene linije, visokotehnološka funkcionalnost i materijali od drveta, kamena, čelika i stakla su uglađeni temelji Dukleyjeve ekološki osviještene estetike dizajna. Svaka rezidencija je poboljšana izdašnim spoljnim stambenim prostorom i izgrađena po najvišim međunarodnim standardima.

Sa vrhunskim završnim obradama, od ugrađenih kuhinja i luksuznih uređaja do vrhunskih aparata, sve jedinice su dizajnirane sa izuzetnom pažnjom na kvalitet i detalje. Opremljena najsavremenijom tehnologijom pametne kuće, svaka rezidencija se može kontrolisati putem pametnog telefona ili tableta: multimedijalni sistemi, osvetljenje i klima, bezbednost i nadzor. Pružajući kompletnu uslugu i pogodnosti hotela sa pet zvjezdica, Dukleyjev VIP konsijerž tim je na raspolaganju da stručno ispuni svaki zahtjev, nudeći vlasnicima kuća moderan komfor i udobnost na jednoj od najljepših nautičkih destinacija Jadrana. Od rezervacija za večeru, rezervacija putovanja, ugostiteljskih događaja, do upravljanja imovinom i 24 sata osiguranja – Dukley Concierge Team vam stoji na usluzi. Dukley također ima marinu sa kompletnom uslugom. Sa 300 vezova za jahte dužine do 70m, Dukley Marina je član Camper & Nicholsons ‘1782 Club’. Porodica Dukley uključuje restoran Dukley Beach Lounge na obali, upotpunjen elegantnim, sezonskim menijem domaće i kontinentalne kuhinje, međunarodnom vinskom listom, stručnom uslugom i panoramskim pogledom na more. Stanovnici Dukleya su članovi najstilizovanijeg primorskog kluba Dukley Beach sa kompletnim servisnim osobljem na plaži, DJ-evima, spasiocima, bogatim menijem i širokim izborom koktela, vina i žestokih pića.

Osnovna ideja Dukley Gardens leži u stvaranju modernog, udobnog stambenog kompleksa, koji maksimalno harmonično koristi prirodne uslove iz okruženja: aktivni reljef, prisustvo flore, neposrednu blizinu mora, neopisivo lijepe panorame. Arhitektura grada-kluba sadrži karakteristike minimalizma i modernog dizajna, a istovremeno se sasvim dobro uklapa u ovdašnje tradicionalne stilove.

Na dizajnu pejzaža se posebno i detaljno radilo. Zasađeno je više od 5000 sadnica egzotičnog ( palme i čempresi), ljekovitog (borovi , kamfor) i plodonosnog ( citrusi, nar, kivi, masline) drveća.Krovovi i terase vila su svojevrsne prave male oaze. Vodilo se računa i o sezonskim karakteristikama i kombinacijama mirisa biljaka.Prirodna aromaterapija će pomoći stanarima kompleksa da poboljšaju zdravstveno stanje, dobiju pozitivnu energiju i poprave raspoloženje.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.