tivat | Apartmani u novom luksuznom stambenom kompleksu sa bazenom, The Dreams

€990,000

Opis

Novi kompleks u srcu Porto Montenegro

Projekat Dreams osmišljen je tako da bude ekskluzivni stambeni kompleks, smješten u naselju Synchro Porto Montenegro – vitalnom čvorištu za društvene, zabavne, muzičke, modne i kulturne događaje i okupljanja.

Prema razvojnom planu Porto Montenegro, kvart Synchro će biti centar Tivta sa novim hotelom sa pet zvjezdica, klubom na plaži sa bazenom i lagunama, te namjenskim prostorom za performanse i događaje, restoranima i high-end prodavnicama.

Kompleks Dreams uključuje tri stambena bloka i bazen na krovu koji povezuje dva odvojena bloka. Svaka zgrada se može pohvaliti luksuznim stanovima i prostranim penthausima, savršeno dizajniranim sa najkvalitetnijim materijalima.

Bilo da tražite primarnu rezidenciju, vikendicu ili investicionu priliku, The Dreams nudi nenadmašan način života u smislu udobnosti, pogodnosti i kvaliteta.

Projekat oživljava najsavremenijom tehnologijom i vrhunskim materijalima, obraćajući posebnu pažnju na održivost i najfinije detalje kako bi stanovnicima pružio ultimativno životno iskustvo.

Kompleks će se pohvaliti sa tri bloka, sa stambenim i poslovnim prostorom, i krovnim vrhom Infinity Pool-a koji se proteže između dva bloka.

Usluge i pogodnosti:

Privatni vratar

Krovni infinity bazen

Privatno osiguranje

Podzemna garaža

Namjenske skladišne jedinice

Sistem pametne kuće

Idealna infrastruktura

Kompleks se nalazi pored luksuzne mega-jahtne marine Porto Montenegro i u zgodnoj blizini međunarodnih škola i aerodroma u Tivtu, Podgorici i Dubrovniku.

Živa stambena zajednica

Pored nagrađivane marine, Porto Montenegro se može pohvaliti šarmantnim stambenim selom, hotelom Regent sa pet zvjezdica, luksuznim buticima, trgovinama, restoranima i sportskim i zabavnim sadržajima, privlačeći živu međunarodnu zajednicu tokom cijele godine.

Povrat investicije

Ulaganjem u projekat Dreams možete dobiti garantovani povrat uloženih sredstava od 6% godišnje.

Besprijekorna usluga

Sa vlasništvom nad nekretninama u snovima, imaćete posvećenu konsijerž uslugu i obezbeđenje, koje će vam biti na raspolaganju 24/7.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.