Dukley Gardens, Budva

€800,000

Opis

Smješten na živopisnom poluostrvu Zavala, u srcu užurbane budvanske rivijere Crne Gore, Dukley Gardens je među vodećim novim stambenim objektima Mediterana. Bujno uređena, riva zajednica postavljena protiv šarmantnog Starog grada Budve, nudi panoramski pogled preko Jadranskog mora i ostrva Sveti Nikola.

Dukley Gardens je dom ekskluzivnih 36 priobalnih rezidencija, oivičenih na peščanoj plaži i okruženih šumom kedra, palmi i maslina. Sastoji se od 202 savremena jednosobna, dvosobna i trosobna stana, u rasponu od 80 do 212 kvadratnih metara. Dukley Gardens takođe nudi ograničen broj izvršnih penthausa sa krovnim terasama koje se prostiru do 535 kvadratnih metara. Metara.

Sofisticirani modernizam, savremene linije, visokotehnološka funkcionalnost i vanvremenski materijali od drveta, kamena, čelika i stakla su uglađeni temelji Dukleyjeve ekološki osviještene estetike dizajna. Svaka rezidencija je poboljšana izdašnim spoljnim stambenim prostorom i izgrađena po najvišim međunarodnim standardima. Sa vrhunskim završnim obradama, od ugrađenih kuhinja i luksuznih uređaja do vrhunskih aparata, sve jedinice su dizajnirane sa izuzetnom pažnjom na kvalitet i detalje. Opremljena najsavremenijom tehnologijom pametne kuće , svaka rezidencija se može kontrolisati putem pametnog telefona ili tableta: multimedijalni sistemi, osvetljenje i klima, bezbednost i nadzor.

Pružajući kompletnu uslugu i pogodnosti hotela sa pet zvjezdica, Dukleyjev VIP konsijerž tim je na raspolaganju da stručno ispuni svaki zahtjev, nudeći vlasnicima kuća svaki moderan komfor i udobnost na jednoj od najljepših nautičkih destinacija Jadrana. Od rezervacija za večeru, rezervacija putovanja, ugostiteljskih događaja, do upravljanja imovinom i 24 sata sigurnosti – Dukley Concierge Team vam stoji na usluzi.

Dukley također ima marinu sa kompletnom uslugom, samo dvije minute udaljenu po tenderu. Sa 300 vezova za jahte dužine do 70m, Dukley Marina je član Camper & Nicholsons ‘1782 Club’.

Podijeli ovo svojstvo

Share