Mountain retreat, Kolašin

€350,000

Opis

MOUNTAIN RETREAT je kompleks vrhunske klase koji uključuje 10 vikendica. Kompleks se nalazi u srcu Crne Gore, u podnožju planine Bjelasica 1200 metara nadmorske visine, između grada Kolašina i skijaškog centra «Kolašin 1450».

JEDINSTVENA LOKACIJA

Kompleks se nalazi na južnoj padini planine Bjelasica u zaštićenom području Nacionalnog parka Biogradska Gora i okružen je planinama i četinarskim šumama.

BESPRIJEKORNA USLUGA

Mountain Retreat kombinuje visokokvalitetnu konstrukciju sa visokim nivoom usluge. Na usluzi vam je kompanija za upravljanje sa velikim iskustvom, profesionalnom konsijerž uslugom i 24/7 bezbednošću.

PRIHOD OD NEKRETNINE

Ulaganjem u projekat Mountain Retreat dobijate garantovani godišnji prihod od 8% uloženih sredstava u prve 3 godine.

INVESTICIONA LIKVIDNOST

Danas je sjeverni region Crne Gore jedan od glavnih prioriteta razvojnog programa Crne Gore. Tako će vaša ulaganja u kompleks Mountain Retreat uvijek biti likvidna i donijet će konstantan prihod.

APARTMANI U KOLIBI

Kompleksnim projektom predviđena je izgradnja deset brvnara: četiri vikendice sa dva stana i šest vikendica sa četiri stana.

ARHITEKTURA I DIZAJN

Ove moderne kolibe dizajnirala je poznata arhitektonska kancelarija u skladu sa alpskom tradicijom. Dizajnerski pristup je u korištenju uglavnom drveta i kamena, naglašavajući ekotip koji leži u osnovi cijelog kompleksa.

Svi apartmani u brdima u MOUNTAIN RETREAT-u se prodaju fino završeni. Osnovni paket uključuje elegantan dizajn interijera.

AKTIVNO SLOBODNO

Sjever Crne Gore koji se brzo razvija svojom prelijepom divljom prirodom san je svakog avanturista. Na raspolaganju su brojne atrakcije za entuzijaste za slobodno vreme. Planinarenje, planinarenje, brdski biciklizam, rafting, kajakiranje, zimske sportove, etno turizam, degustaciju vina i gastro ture i mnoge druge mogućnosti za bilo koji ukus.

KOLAŠIN

Najpopularnije skijalište u Crnoj Gori, Kolašin se nalazi 73 km sjeverno od Podgorice, na lijevoj obali rijeke Tare, okružen planinskim lancima Sinjajevina, Komova, Bjelasica. Tu se nalaze moderni i brzo razvijajući ski centri Kolašin 1450 i Kolašin 1600, povezani žičarom. Za skijanje i snowboarding postoji 17 dobro opremljenih staza i nekoliko liftova za prevoz gostiju (uključujući i jedan za decu).

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.