Dvosoban stan u novogradnji na golf terenima, Botanika Residences, Lustica Bay, Tivat

€933,000

Opis

Dvosoban stan površine 116,6 m2 dostupan van plana u novogradnji kompleksa Lustica Bay na golf terenima – THE PEAKS, smještene iznad prve dve rupe golf terena sa 18 rupa koje je dizajnirao Gary Player.

 • Površina: 116,60 m2 (92,61 m2 unutrašnje površine + 24 m2 terasa)

Botanika, premijerno rezidencijalno izdanje The Peaksa, podiže život na novi nivo. Svaka pedantno dizajnirana rezidencija nudi dramatičan pogled na Jadran i prve rupe golf terena. Botanika sadrži spektakularne vile, trosobne gradske kuće sa privatnim bazenima i jednosobne do tri spavaće sobe. Ovi izolovani privatni rajevi su kreirani sa održivim arhitektonskim principima i prirodnim materijalima kao što su kamen i drvo. Sofisticirano naselje pruža osamu i privatnost, uz pogodnost predstojećeg gradskog centra u blizini za kupovinu, sport i večeru.

KARAKTERISTIKE SVOJSTVA

 • Prostrani apartmani sa pogledom na golf rupe 1 i 2 i Jadransko more
 • Otvoreni dnevni boravak i trpezarijski prostori
 • Bespoke custom – made kitchen with Miele appliances (or similar international brand)
 • Porcelanske pločice u kamenom i terazzo efektu
 • Omotajte se oko balkona oko stanova
 • Pristup susjedskom bazenu i Guvnu – prostor za sjedenje.
 • Parking u komšiluku
 • Nadogradnje uključuju garderobu drvenih furnira, visokokvalitetne parketne podove, dodatne Miele uređaje (ili slične) i brendirane fitinge i sanitarne potrepštine, kao i grejač peškira.
 • Standardni: Laufen & Catalano sanitarna oprema, Hansgrohe (ili slični) pribor za kupatilo i pribor u hromiranoj završnici
 • Nadogradnju: Laufen & Catalano (ili sličan međunarodni brend) sanitarna roba. Hansgrohe (ili slični) pribor za kupatilo i pribor u mat crnoj završnici


Luštica Bay utjelovljuje spokojni mediteranski način života, spajajući tradiciju i naslijeđe s inovacijama i
savremene pogodnosti koje prikazuju prošlost i budućnost Crne Gore. Sa pažljivom pažnjom i posvećenošću, Orascom Development je stvorio ovu vizionarsku destinaciju, oslanjajući se na svoje neuporedivo iskustvo u stvaranju integrisanih zajednica. Ova snažna osnova osigurava organski rast Luštica Baya u decenijama koje dolaze.
The Peaks, najsofisticiranija četvrt u gradu do sada, nudi arhitektonski zadivljujuće kuće sa nedovoljno sofisticiranošću u dizajnu enterijera. Pažljivo uklesana u robusnu topografiju brda sa minimalnim uticajem na životnu sredinu, ova rezidencijalna kolekcija se može pohvaliti prekrasnim pogledom na raznovrsni teren i Jadransko more. Pored predstojećeg golf terena sa 18 rupa (prvi za Crnu Goru), The Peaks je nova zajednica sa starom dušom, utemeljenom na tradiciji i savremenoj estetici.

Podijeli ovo svojstvo

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.